Fietsbeurt.nl verzorgt het complete onderhoud aan uw fiets. Periodiek onderhoud aan uw fiets verlengt de levensduur van uw fiets en vergroot het fietsplezier. En vanaf heden is het onderhoud heel betaalbaar!

U kunt met alle type fietsen van alle merken bij ons terecht. Dus naast de meest voorkomende stadsfiets ook voor een kinderfiets, tienerfiets,  mountainbike / ATB, racefiets, bakfiets en zelfs een ligfiets. Wij maken geen onderscheid.
  Het unieke aan onze formule is dat wij wel werken vanuit een professionele fietswerkplaats maar niet gevestigd zijn in een duur winkelpand op een fraaie locatie.

Onze doelstelling is om u betaalbaar onderhoud aan te bieden en u zult ons om deze reden dan ook niet met een splinternieuwe bestelbus zien voorrijden.

Hiermee weten wij onze bedrijfskosten laag te houden en profiteert u, als klant, hiervan.

  Standaard service die wij bieden is dat wij altijd uw fiets bij u thuis ophalen en weer afleveren. Tot een reparatiebedrag van € 25 rekenen wij een bijdrage van € 5, daarboven is het gratis.

U verliest geen tijd met het halen en brengen en u hoeft niet te wachten totdat u geholpen wordt.

Wij halen en brengen de fiets tussen 18.00 uur en 20.30 uur. Maar ook overdag kunnen wij desgewenst bij u langskomen.

         

 

 

 

 
         
Vraag online uw afspraak aan via de website en wij nemen telefonisch of per e-mail contact met u op (afhankelijk wat u het liefst hebt) om de afspraak te bevestigen.   Uw fiets wordt bij Fietsbeurt.nl onderhouden en gerepareerd door fietsenmakers die jarenlange ervaring hebben in de branche en hun sporen hebben verdiend.   Wij weten hoe belangrijk het is om uw fiets goed af te leveren. Reparaties moeten in één keer goed zijn uitgevoerd en de vette vingers van de monteur mogen niet meer te zien zijn op de fiets. Er wordt geen fiets teruggebracht voordat deze zoals afgesproken is klaargemaakt.
         

 

 

     

         
Hein van Langen is al 20 jaar actief in de fietsenmakersbranche en volledig op de hoogte van oude en nieuwe technieken.

De persoonlijke doelstelling van Hein is om uw fiets tip-top in orde te maken voor een laag bedrag maar mét de ouderwetse service die Hein graag biedt (en over praat)

Binnen dit concept is het halen van de lage prijs doelstelling mogelijk en met de positieve inspanning waarmee aan uw fiets gewerkt wordt en u behandeld wordt.
  Vanaf maart 2016 hebben we tevens een winkel in het centrum van Deventer waar u terecht kunt voor reparaties, verkoop van oude en nieuwe fietsen en fietsverhuur.

Hein van Langen Tweewielers
T.G. Gibsonstraat 7
7411 RN Deventer

www.heinvanlangentweewielers.nl
  Op dit moment is Fietsbeurt.nl actief in de regio Deventer.